Zandstralen trap

Zandstralen van trappen kan toegepast worden bij de renovatie van een woning. Oude trappen die vernist of geverfd zijn kunnen door middel van zandstralen hun originele blanke houtstructuur terug verkrijgen. Door te werken met een fijn korrelig straalzand kan u na het zandstralen een mooi resultaat verwachten. De trappen waren voorzien van een dikke laklaag verf of een donkere beits. Na het stralen is de oorspronkelijke houtstructuur terug te zien. Het stralen van trappen gebeurt op locatie, als afwerking wordt meestal gekozen voor een natuurlijke olie. We stralen alle trappen met uitzondering van trappen die behandeld zijn met loodverf.

 

Trappen zandstralen vs. decaperen

Het decaperen van een trap vergt veel geduld, zandstralen gaat doorgaans veel sneller, bij zandstralen is het bovendien makkelijker om de vele hoekjes en kantjes van een trap proper te maken

 

Prijs zandstralen trap

De prijs om een trap te laten zandstralen is afhankelijk van de omvang van het uit te voeren werk zoals:

  • zijn er balusters die gezandstraald dienen te worden?
  • is het een enkele of een dubbele trap? (aantal treden)

 

Gratis en vrijblijvend offertes op maat aanvragen

Wil je jouw binnenschrijnwerk, meubelstuk, vloer, plafond, gevel, ... laten zandstralen? Maak nu gebruik van onderstaand formulier en ontvang vrijblijvend offertes op maat van gespecialiseerde vakmannen uit jouw regio. Prijzen, termijnen en realisaties vergelijken was nog nooit zo makkelijk. Deze dienst is volledig vrijblijvend en zonder aankoopverplichting.